Over TibiFoto

Sinds 2006 is Huub van 't Pad Bosch actief als vastgoedfotograaf. 'We zijn begonnen met hoogtefotografie' Aldus Huub. 'Toen we merkten dat bij onze klanten steeds meer interesse kregen voor de interieurfotografie zijn we ons gaan verdiepen in de techniek hierachter'. Huub heeft door de grote hoeveelheid aan opdrachten een flinke doses ervaring opgedaan en daardoor een eigen visie op deze dienst ontwikkeld. 

'De beelden moeten spreken, ze moeten vertellen aan de klant wat er te zien valt' Niet ieder huis is het zelfde, qua indeling maar ook als beleving. 

Inmiddels zijn er regelmatig nieuwe opdrachtgevers die ook inzien dat een woning goed fotograferen hen net zoveel tijd en geld kost als het inschakelen van een professional. Tevens is het gemakkelijker om de professional door te berekenen dan de eigen tijd.

 

2011

5 jaar na de start konden we een aantal landelijke partijen aan ons binden en zo ontstond bij Huub een grotere vraag naar professionals. Zo zijn we begonnen met de conceptontwikkeling van TibiFoto. TibiFoto zorgt voor de juiste fotograaf op de juiste klus.

 

Onderdeel

TibiFoto is een onderdeel van TibiMedia. TibiMedia werkt als hub tussen opdrachtgevers en creatieve professionals. Waar ook in Nederland kunnen wij snel en flexibel voorzien in fotografen, filmmensen en tekstschrijvers. Doordat wij alle samenwerkende professionals kennen kunnen wij ook garanderen dat de aanwezige opdracht professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. 

 

 

 

Onze diensten